A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Селидівська загальноосвітня гімназія Селидівської міської ради Донецької області

День цивільного захисту й охорони здоров`я у 2024 році

Дата: 26.04.2024 17:13
Кількість переглядів: 18

         26 квітня 2024 року в Селидівській загальноосвітній гімназії було проведено День цивільного захисту й охорони здоров`я в дистанційному форматі. Учні 2(6)-7(11) класів удосконалили свої теоретичні знання й практичні навички щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, щоб захистити своє життя й здоров`я. На виховних годинах класні керівники повторили з учнями порядок дій у надзвичайних ситуаціях, правила поведінки в разі виявлення підозрілих предметів, пожежну безпеку, правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», при виявленні вибухонебезпечних чи підозрілих предметів. Класні керівники переглянули з учнями навчальне відео «Суперкоманда проти мін», провели різні бесіди, виховні години та вікторини за тематикою ЦЗ:

2 кл.  Урок-гра «Надзвичайні ситуації».

3 кл. Моделювання ситуації «Допоможи собі та товаришу: правила першої допомоги».

4-А кл. Година спілкування «Готовність на всі 100».

4-Б кл. Година спілкування «Запобігти, забезпечити, врятувати».

5-А кл. Виховна година «Захисти своє життя. Порядок дій у НС та правила поведінки в умовах воєнного стану».

5-Б кл. Урок практичних навичок «Захисти себе сам».

6 кл. Година спілкування «Надзвичайні ситуації».

7-А кл. Виховна година «Знати, щоб передбачити, передбачити, щоб діяти».

       Учителі- предметники  Петрик Н.П. на уроці «Захист України» провела інформаційну хвилинку «Алгоритм дій під час повітряної тривоги», Міщенко А.М. на  «Основах здоров’я» обговорила з учнями «Порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів», провела  вікторину до  «Дня цивільного захисту». На уроці фізики Коваленко В.О. розглянула з учнями  10 класу «Абетку електростатики». Учителі української мови та літератури написали диктанти: «Як уберегтися від пожежі», «Вогонь – друг чи ворог».

       День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання необхідні в умовах нашого сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень