A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Селидівська загальноосвітня гімназія Селидівської міської ради Донецької області

Екотиждень-2024 у 5(9)-Б класі

Дата: 23.03.2024 11:47
Кількість переглядів: 30

              Екотиждень-2024 закінчився для нашого 5(9)-Б класу проведенням виховної години на тему "День Землі». Під час трьох раундів вікторини наші однокласники  М.Недотанов ,Р.Лузганов , С.Морозов , А.Семеренко , М.Костюкова та А.Бабанская продемонстрували свої знання, критичне мислення щодо екологічних проблем нашої планети. Слідкували за правильними відповідями рефері - К.Жердецька та В.Гусейнова .
        Ми відмічали глобальні проблеми екологічного стану Землі  такі як зміна клімату, забруднення повітря та води, вирубування лісів, але ми розуміємо, що  всі вони з’явилися і посилюються від діяльності людини. Ми повинні разом боротися з цими проблемами, шукати нові технології та інновації, щоб зробити нашу планету чистішою та здоровішою для нас та майбутніх поколінь.
           Кожного року, 22 квітня, все людство  вшановує цей день, день Землі,  нагадуючи собі про важливість бережливого ставлення до природи. Ми знаємо, що наша планета потребує нашої дбайливої уваги та захисту, адже лише разом ми зможемо змінити її стан на краще.  Усвідомлення того, що наші дії можуть мати великий вплив на природу, допомагає нам зрозуміти, що кожен з нас має свою роль у збереженні Землі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень